Skip to content
Klanten beoordelen ons als uitmuntend
Snelle levering mits op voorraad
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending

Bestellingen en Betaling

Het voordeel bij woonline is dat wij geen aanbetaling vragen.

iDeal betaling

In Nederland is iDeal het meest gebruikte betaalmiddel online. Om iDeal betalingen aan te kunnen bieden werken wij samen met Mollie. Mollie is een tussenpersoon welke de registratie van online betalingen eenvoudiger maakt.

Het kan zijn dat de naam Mollie op een afschrift van je bank verschijnt. Een betaling via iDeal vindt plaats bij je eigen bank en gaat altijd via een SSL beveiligde verbinding. Bij betaling wordt het geld direct van je rekening afgeschreven waardoor wij meteen zien dat je je bestelling hebt betaald. Betalen met iDeal is gratis.

Vooruitbetaling

Om een bestelling af te rekenen zonder internet bankieren kun je gebruik maken van de knop ‘betalen bij levering’ Tijdens het bestellen selecteer je deze als betaalmethode.
Als je de bestelling voltooid hebt ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling, in deze bevestiging staat de reservering bevestigd. U krijgt de mogelijkheid om het 1 werkdag voor levering over te maken naar dat wij het rekeningnummer van Woonline hebben toegestuurd. tevens is het mogelijk om contant te betalen bij levering.


Contante betaling / PIN betaling

Het liefst je bestelling contant of per pin voldoen? Selecteer dan tijdens het doen van je bestelling ‘Betaling bij levering’ als betaalmethode en geef in de opmerkingen aan dat je je bestelling graag in Moergestel per pin of contant of aan de chauffeur contant wilt voldoen.